Medjugorje Szűz Mária Marija Pavlovic-Lunetti által kapott üzenete2021 szeptember 25.

Napi Ima63 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
25
Medjugorje Szűz Mária Marija Pavlovic-Lunetti által kapott üzenete 2021 szeptember 25.

Drága gyermekek! Imádkozzatok, tegyetek tanúságot és örüljetek velem, mert a Magasságos továbbra is küld engem, hogy vezesselek benneteket a szentség útján. Legyetek tudatában, gyermekeim, hogy az élet rövid, és hogy az örökkévalóság vár rátok, hogy egész lényetekkel dicsőítsétek Istent, minden szenttel együtt. Ne a földi dolgok miatt aggódjatok, gyermekeim, hanem vágyakozzatok a mennyország után. A mennyország lesz a célotok, és öröm fog uralkodni a szívetekben. Veletek vagyok, és anyai áldásommal megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok a hívásomra!

Imádság
Szűz Mária, Te, aki szívedben és testedben hordoztad Istent, és ma is szeretnéd elhozni a mennyből a mi életünkbe, járj közbe mindazokért, akik sötétségben, bűnben és kétségbeesésben élnek. Különösen kérlek Téged mindazokért, akik lelkükben és testükben szenvednek, legyél édesanyjuk Szűzanya, betegek gyógyítója. Hadd tapasztalják meg édesanyai közbenjárásod és közelséged. Szeplőtelen szíveddel érints meg minden beteget, gyógyítsd be testünk és lelkünk sebeit. Imádkozz velünk úgy, ahogyan az apostolokkal imádkoztál, hogy megtapasztaljuk Isten Szentlelkének megújító erejét. Szeretnénk megnyitni szívünket Isten Lelke érintésének, hogy magunkra ölthessük Krisztus feltámadásának erejében az új embert. Ámen.

https://youtu.be/8CwRysYhT_Q

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."