Valami nagyon szépet ISTENÉRT „Aki sokat kapott, attól sokat követelnek, ésakire sokat bíztak, attól többet kérnek számon”

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
20

„Aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól többet kérnek számon”

Egy vállalat igazgatójától, polgármestertől, bármilyen felelős beosztásban lévő embertől nagyon sokat várnak el. Sok mindenért felelős, követelik, oldja meg ,tegye rendbe, álljon az „élére!”

És bizony nagyon sok esetben számon is kérik, főleg, ha az anyagi eredetű.

Egyetlen magas beosztású embert sem irigylek. Szent irigység viszont akkor jelentkezik nálam, ha arra, aki tényleg tudása szerint teszi a dolgát, ügyeskedik, sikeres, nincs mögötte csalás, azt mondjuk, igen. Sokakkal megosztja elképzelését, terveit, kutatásait, és mondjuk, együtt tesznek ezért a jó ügyért.

Nagyon sok híres Nobel díjasunk van, és van, aki Nobel díj nélkül is olyant tesz, ami szenzációs. Nagyon sok szorgalmas okos kiemelkedő ember van körülöttünk, és mennyiit lehet tanulni tőlük.

Az okos embertől lehet tanulni, elvárni bizonyos dolgokat, de ezt a másik ember javára is teheti. Köszönöm, hogy elolvastátok a gondolataimat.

Rám is igazak, (ha nem is vagyok olyan okos) az előbb leírt gondolatok.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."