Valami nagyon szépet ISTENÉRT „Arra törekszem,hogy Isten jelenlétében éljek, ...

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
03
Arra törekszem, hogy Isten jelenlétében éljek, hogy Őt lelkem templomában szeressem és felebarátaimban Neki szolgáljak..hogy úgy dolgozzak, imádkozzak, szenvedjek és hozzak áldozatot, hogy ezzel Krisztus Országa jöjjön el. Most már csak ezért élek! ( Júlia anya, a Krisztus Ügye Lelki Család megalapítójának gondolata)
Nincs semmi bajom, csak egyre mélyebben érzem a világ zűrzavarai közepette, hogy Krisztusba kell nap mint nap belekapaszkodnom. Nem mintha eddig nem ezt tettem volna. Nem mintha eddig ezt nem tudtam volna. De az idők jeleimég jobban megerősítették bennem. A világnak Krisztus kell! A világ gyötrődik. Fél! Krisztus nélkül, az Ő segítségét kihagyva nem találja meg! Függünk Krisztustól? Ez nem kényszer! Még a gazdag ifjút sem kötözte magához, hogy „Nem érted, hogy velem kell maradnod?!- nem mondta neki! Szabadon eldönthette, mit akar! És nem szidta össze, mert nem fogadott szót neki. Ez a függés nem rabság, ez csak nekem válik üdvömre. A hatalmas Isten ilyen, akinek kezében van minden a világon.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."